1

Laat een goeie indruk na

Wie zijn merk wil versterken, doet er goed aan om promotionele artikelen een plaats te geven in zijn campagne. Bedrijven hebben er alle baat bij om vanaf het begin van het uitdenken van de promotiecampagne aan 'product media' te denken om hun bekendheid en positief image te versterken.

2

Word herinnerd bij elk gebruik

Onderzoek heeft aangetoond dat wie een promotioneel geschenk ontvangt, de naam van het merk gemiddeld tweemaal beter onthoudt dan na het zien van een TV spot

3

Creëer een 'wow' effect

Door het geselecteerde geschenk te voorzien van een gepersonaliseerde sleeve, kunt u dat heel eenvoudig realiseren. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar geeft u ook de ruimte om een specifieke boodschap uit te dragen.

Een geschenk vinden is niet eenvoudig...

Daarom, vertel ons jouw verhaal
en we zoeken mee naar jouw ideale relatiegeschenk

Help me een geschenk te vinden

Kijk je graag even rond? Bekijk onze collectie

Over OSU

 

Met (gepersonaliseerde) promotieartikelen zet u uw klanten, partners of personeelsleden op de perfecte manier in de bloemetjes. Maar de uitdaging is natuurlijk het juiste geschenk te kiezen. Daar kunnen de specialisten van OSU International u zeker bij helpen.

 

Uw bedrijfsfilosofie in cadeauvorm

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en ontwikkelt OSU International promotieartikelen voor bedrijven. We weten perfect met welk geschenk u de doelgroep optimaal verrast. Een geschenk dat bovendien uw imago en bedrijfsfilosofie heel mooi weerspiegelt, en naadloos binnen uw budget past.

 

Promotiegeschenk als boodschap

Wilt u uw doelgroep een boodschap meegeven? Verpak die dan als geschenk. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de efficiëntste manier is om iets te vertellen. Bovendien is het heel wat budgetvriendelijker dan andere communicatiemiddelen.

 

Verschillende geschenkcategorieën

OSU International heeft relatiegeschenken in alle mogelijke categorieënkantoormateriaal, gereedschappen, textiel, sport en spel, EHBO & veiligheid, enzovoort. We hebben zelfs een assortiment duurzame geschenken. Personaliseren is uiteraard geen probleem – het is zelfs onze specialiteit. We bieden namelijk verschillende personalisatietechnieken aan.

 

Contact met specialist promotieartikelen

Op zoek naar inspiratie? Op onze website vindt u zeker het gepaste relatiegeschenk. Of anders komt u toch gewoon even langs in onze toonzaal in Kortrijk? 

 

Contact

* Verplichte velden