Supportersartikelen

Artikel 1 tot 15 van 37 in totaal

per pagina

Tabel  Lijst 

voetbal maat 5

voetbal maat 5

9,78 / Richtprijs per 250 s excl. BTW , met zeefdruk in 3 kleuren op 4 posities
tricolore snor

tricolore snor

0,39 / Richtprijs per 2500 s excl. BTW , met bedrukking in 2 kleuren

Artikel 1 tot 15 van 37 in totaal

per pagina

Tabel  Lijst 

Supportersartikelen zijn populairder dan ooit. Want nu de Rode Duivels hoge toppen schoren, zijn de fans in ons land weer talrijk geworden. Maar ook in andere sporten tellen we heel veel fans. Om nog te zwijgen van de populariteit van concerten en festivals? Waarom dus geen fanartikelen als relatiegeschenk of promotieartikel? Als u ze ook nog eens personaliseert, hebt u de perfecte communicatietool in handen. 

Ons veelzijdige aanbod supportersartikelen

Bij OSU International, dat al dertig jaar ervaring heeft in de productie en personalisatie van premie-, promotie- en relatiegeschenken, vindt u een heel ruim assortiment supportersartikelen. We hebben toeters, armbanden, autovlaggen, bierbrillen en biertrays, hoeden, fietsvlaggen, festivalzitjes, spaarpotten, voetballen, kalenders, noem maar op. 

Personaliseer en zeg meer

Supportersartikelen zijn sowieso een verfrissend idee voor een relatiegeschenk, maar hoeveel meer nog als u die verfraait met uw bedrijfsslogan of -logo? OSU International heeft gegarandeerd de juiste personalisatietechniek in huis om u de perfecte gift te geven.