Fidget Spinner

3 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

170501 gr

Fidget spinner

1,99 / Richtprijs per 500 s excl. BTW , met bedrukking in 1 kleur op 1 positie

3 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst Fidget-Spinner? Natuurlijk!
Fidget-spinner? Wat is het?

Speelgoed dat Europa verovert! Sinds begin van het jaar, breidt deze speelgoed hype rond de Fidget Spinner zich razendsnel over het continent uit en brengt veel plezier. Met specialisten sites en You tube video's, schieten fans als paddenstoelen uit de grond. Het kleine speelgoed voor de hand is er in talloze variaties. Bijzonder populair is de drie-blad versie.

Onze Fidget Spinner is een fascinerend, klein handspeelgoed dat rustig tussen zijn duim en wijsvinger kan bewegen, zoals een vibrerende propeller. Zelfs "pennenlikkers en bureau drummers" getemd worden op deze manier. Hij bepaalt namelijk niet alleen de stemming, maar helpt ook tegen stress, verveling en nervositeit. Rokers kan het zelfs met het stoppen helpen. De Fidget Spinner verbetert de concentratie en past in elke zak. Hij is het ideale speelgoed op kantoor.

Hoe kan ik het Fidget Spinner bedrukken?

De Fidget Spinner kan bijzonder expressief worden bedrukt door een all-over print. Fotorealistische motieven kunnen worden geïmplementeerd. Afhankelijk van het motief heeft men briljante, dichte of zachte kleuren en kleurverlopen. Teksten zijn duidelijk en leesbaar. Deze methode kan snel en eenvoudig worden omgezet.

Als alternatief is een tampondruk mogelijk, wat ideaal is voor kunststof oppervlakken en meer kleurige logo's.

Waar komt de Fidget Spinner vandaan?

De oorsprong heeft dit kleine speelgoed in de Verenigde Staten. Het idee werd in 1997 gepatenteerd door Catherine A. Hettinger, dat geldig was tot 2005. Het doel was een oplossing te bieden voor iedereen die het moeilijk vindt om hun concentratie te handhaven. Het kleine apparaat fascineert de handen en gedachten van veel meer mensen dan de uitvinder ooit zou hebben gedacht. Platforms werden snel ontwikkeld, waarop de fans hun kunstwerken met de apparaten tonen, hun favorieten demonstreren en de variaties tonen.

Waarom heb je de Fidget Spinner nodig?

Iedereen kan de Fidget Spinner hanteren. Het heeft geen speciale vaardigheden nodig en kan direct gebruikt worden zonder te oefenen. Houd de kogellager tussen je duim en wijsvinger en begin het speelgoed te draaien. De Fidget Spinner zal voor een tijdje door het ingebouwde kogellager zelf draaien. Het speelgoed brengt een positief trillend effect van het innerlijke evenwicht en zorgt voor een gevoel van ontspanning en rust. Als alternatief kan het product op de tafel worden geplaats en kan er worden gedraaid. In treinen, wachtkamers, klaslokalen, bureaus en haltes zijn ze de perfecte plaatsvervanger voor smartphone scrolling.

Wie kan de Fidget Spinner gebruiken?

Iedereen kan de Fidget Spinner gebruiken. Het is bijzonder geschikt voor mensen die een constante beweging nodig hebben, die niet in staat zijn om hun handen kalm te houden en ontspanning te bieden in stressvolle situaties. Fidget Spinners helpen om spannende situaties te overwinnen en bieden rust. Het speelgoed is ook perfect voor degenen die hun vaardigheden met de Fidget Spinner willen trainen.

Wat kan ik doen met de Fidget Spinner?

De makkelijkste manier om de Fidget Spinner te gebruiken, is om het tussen de duim en wijsvinger te verplaatsen of het op de tafel zachtjes te draaien. Het internet toont fantastische instructies, artistieke trucs en tips, die uitleggen hoe u het kleine apparaat gebruikt.

Welke verschillende soorten modellen bestaan ​​er?

Fidget Spinner is verkrijgbaar in veel verschillende variaties. Niet alleen zijn materialen en vormen verschillend, maar ook de ingebouwde kogellagers verschillen van elkaar. De kwaliteit verschilt van elke individuele spinner en kan een langere verwerkingstijd hebben. Hoge kwaliteit Fidget Spinners worden gekenmerkt door een relatief laag kogellager geluid.

Bijzonder populair en wijdverspreid zijn de driebladige fidget spinners, die een snelle draai mogelijk maken en weinig inspanning vereisen.